Referenties
Referenties: Rubbens ontwerpen (2D & 3D)
Auberge Napoleon
Meise
In 2011 werd het bekende restaurant in Meise gekocht door de familie Stallaert en na een grondige restauratie heropende het in 2012 zijn deuren. Aangepast en hedendaags, mét een Rubbens keuken!  
Rubbens
FRITUREN
Rubbens-EGC is thuis in de wereld van frituren & snackbars. U kiest bij ons uit een breed gamma met eindeloze combinatiemogelijkheden. We zorgen voor een totaaloplossing die perfect bij uw workflow aansluit.        
Rubbens
SELF-SERVICE
Rubbens-EG C heeft jaren ervaring als keukenpartner van grootkeukens en zelfbedieningsrestaurants. De combinatiemogelijkheden binnen ons gamma zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat u een totaaloplossing krijgt die perfect aansluit bij uw keukenworkfl...
Rubbens
HORECA KEUKENS
Rubbens-EGC werkt zowel voor gerenommeerde sterrenrestaurants als voor eenvoudige bistro’s. We zorgen steeds voor een totaaloplossing die perfect aansluit bij uw unieke workflow.  
Restaurant Slagmolen
Opglabbeek
In het hartje van Limburg vindt u, te midden van een groene oase, Restaurant Slagmolen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei te Opglabbeek.   Niet alleen het in...