Troeven
Extra
Rubbens – bijna een eeuw lang een gevestigde waarde

Rubbens – bijna een eeuw lang een gevestigde waarde

In 1919 startte Maurice Rubbens vanuit een smederij in Antwerpen met de productie van fornuizen.  In de loop der tijd werd de focus verlegd naar de productie van grootkeukenapparatuur zoals fornuizen, ovens, frituurbakwanden, kookketels en tal van andere apparaten voor de grootkeuken.  Rubbens apparatuur geniet vooral bekendheid door de hoogwaardige uitvoering en betrouwbaarheid.  Tal van chefs over de hele wereld koken dagelijks met onze apparatuur!

 

Onze kwalitatief uitstekende apparatuur kan je wereldwijd eveneens vinden in talloze restaurants, hotels, pretparken, ziekenhuizen en noem maar op.  Ook in de frituurwereld is Rubbens geen onbekende.  Onze hoogwaardige bakwanden kan je in heel België vinden, en ook wereldwijd hebben wij een mooie, betrouwbare naam opgebouwd.

 

Dankzij een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn kunnen wij een zeer snelle levering van onderdelen garanderen evenals een tot in de puntjes georganiseerde servicedienst.  Wij, als Rubbens, laten onze klanten nooit in de koude staan!

 

Bekijk hier de video