Troeven
Extra
Links
http://www.agkc.be/
Deze club is een beroepsvereniging die bestaat uit mensen die werkzaam zijn in de grootkeuken, gemeenschapsrestauratie, collectiviteiten, instellingen, catering, traiteur en hoteldiensten. Leden zijn koks, keukenmedewerkers en voedingsdeskundigen die werken in verschillende keukens verspreid over de provincie Antwerpen. Ze zijn lid van het overkoepelend orgaan V.V.G. " Vereniging van Vlaamse grootkeukenkoks" waar de vijf Vlaamse provincies in zetelen en samenwerken.
http://www.eurotoques-belgique.be/nl/accueil
De vaklui die ons culinair erfgoed beschermen! Nog nooit was het bestaan van een vereniging zoals Euro-Toques zo gegrond als nu! Euro-Toques is allereerst een vereniging van Europese koks en chef-koks met meer dan 4000 leden in heel Europa, een cijfer dat elk jaar stijgt. Euro-Toques is geen promotievereniging noch een nieuw syndicaat: de vereniging beschermt de authenticiteit en de eigenheid van onze beste producten.
http://www.euro-toques.nl/mobiele-keuken/voor-info-a-uitleg/1092.html
Deze site geeft u alle informatie over de doelstellingen van de aangesloten restaurants uit Nederland en hun vele andere activiteiten. Zij stellen o.a. een mobiele keuken ter beschikking - ingericht met Rubbens materiaal - geassembleerd in onze fabriek te Kruibeke.
http://www.fedhorecavlaanderen.be
Al dertig jaar verdedigt Horeca Vlaanderen de belangen van haar sector en ondernemers.
http://www.horecawallonie.be
http://www.navefri-unafri.be
Navefri werd in 1984 gesticht teneinde de specifieke belangen van deze sector te behartigen. Frituren behoren weliswaar tot de grote horeca-familie, maar hebben op heel wat punten heel eigen kenmerken, zowel wat het assortiment betreft als wat de exploitatievoorwaarden op zich. Naast het opkomen voor de economische leefbaarheid van het beroep van friturist, wil Navefri zich ook inzetten voor de erkenning van dit uniek cultureel en gastronomisch erfgoed.
http://piri17.com/pittig/
PITTIG magazine is een uitgave van BVBA GITTIP en is een inspiratiebron om de lekkerste restaurantadresjes in Vlaanderen te vinden!
http://users.telenet.be/grootkeuken/home.html
De Vereniging van Vlaamse Grootkeukenkoks is het overkoepelend orgaan dat de 5 Vlaamse provinciale grootkeukenverenigingen samen brengt.